Информације

У свечаној сали Технолошког факултета у Зворнику, у понедељак 12. децембра 2016. године професори Технолошког факултета Лесковац, Универзитета у Нишу одржали су предавања.

алт

Опширније...

Обавјеставају се студенти да ће се овјера љетњег семестра одржати у периоду од 04.07.2016. до 08.07.2016. године.

Обавјештавају се сви заинтересовани да ће се у понедељак и уторак 06.06. и 07.06.2016. године одржати предавања у склопу WИМБ Темпус пројекта, у свечаној сали Технолошког факултета са почетком у 10 часова. У прилогу можете преузети програм предавања.

► Агенда_ ЗВ_ јун 2016

На Технолошком факултету у Зворнику Универзитета у Источном Сарајеву данас је (04.12.2015), поводом 22 године од оснивања и рада, обиљежен Дан факултета и одржана свечана промоција дипломираних инжењера и магистара технологије. Декан проф. др Миладин Глигорић је одржао поздравни говор у коме је поздравио и захвалио се свим присутним гостима што су својим присуством увеличали свечану промоцију. Свечаној промоцији су присуствовали представници Владе РС, Универзитета у Источном Сарајеву, Универзитета у Новом Саду, професори, представници привреде и други гости.

алт

Опширније...

У организацији Министарства науке и технологије Републике Српске 11. и 12. новембра 2015. године одржава се пети по реду Фестивал науке. Фестивал се одржава у бањалучком Дому омладине. Циљ фестивала је промоција науке и научног рада, као и младих истраживача и иноватора Републике Српске.

алт

Опширније...

самсун есцорт