Информације

Настава на трећем циклусу студија (докторске студије) под називом: ''Управљање прехрамбеним ланцем'' почиње са радом на овом факултету у суботу 09.05.2015. године са почетком у 10 часова.

Опширније...

На Технолоском факултету Зворник у периду од 16.03. до 20.03.2015. боравила су 4 професора са Универзитета Црне Горе. Посета је реализована у оквиру билатералног пројекта €œКарактеризација црвеног муља из фабрике глинице Алумина (БиХ) и Комбината алуминијума Подгорица (ЦГ), као полазна основа за истраживања могућности утилизације€.

Опширније...

алт

 

Закључци 4. Међународног конгреса "Инжењерство, материјали и екологија у процесној индустрији", који је у организацији Технолошког факултета Универзитета у Источном Сарајеву одржан на Јахорини од 4. до 6. марта, указали су на највећи број проблема који се дотичу националних или међународних стратегија развоја, рекао је декан Технолошког факултета проф. др Миладин Глигорић.

Опширније...

алт

На Технолоšком факултету у Зворнику Универзитета у Источном Сарајеву данас (30.09.2014. године) је у поводу 21 године од оснивања и рада  факултета, одржана свечана промоција дипломираних инжењера технологије и магистара. Промовисано је 16 инжењера технологије и 9 магистара (три  магистра и šест мастера).

Опширније...

 

Дана 30.септембра (уторак) на Технолоšком факултету Универзитета у Источном Сарајеву биће одржана свечана промоција дипломираних инжењера технологије и магистара. Програм свечаности почиње у 12.00 часова у Свечаној сали Технолоšког факултета у Зворнику. Факултет ће промовисати 16 дипломираних инжењера технологије и 9 магистара. Истог дана биће и уручене награде најбољим студентима прве, друге, треће и четврте године.

самсун есцорт