Информације

 

Обавјеšтавају се сви студенти да је доšло до измјене жиро-рачуна за све уплате на факултету. Уплате ће се врšити преко рачуна Нове банке Филијале Зворник. Инструкције и уплатнице могу се добити у Студентској служби факултета.

 

алт

Данас су на Технолошком факултету у радној посјети боравили Министар науке и технологије проф. др Јасмин Комић и Министар просвјете и културе проф. др Горан Мутабџија. Испред Факултета присуствовали су поред декана проф. др Миладина Глигорића и продекани, те шефови катедри и директор Студентског центра Зворник.

Опширније...

 

Презентацијом партнера  на Кицк меетинг, који се одржава у Барцелони, данас је почела имплементација ТЕМПУС пројекта WИМБ (Девелопмент оф Сустаинабле Интеррелатионс бетwеен Едуцатион, Ресеарцх анд Инноватион т WБЦ Университиес ин Нанотецхнологиес анд Адванцед Материалс wхере Инноватион Меанс Бусинесс), у којем учествују Технолоšки и Маšински факултети Универзитета у Источном Сарајеву.  У наредна два дана учесници састанка-партнери у пројекту из Šпаније, Велике Британије, Холандије, Грчке, Италије, Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе, разговараће о плановима за реализацију активности у пројекту.

алт

Опширније...

алт

 

На свечаној академији која је одржана у Банском двору у Бања Луци (петак 08.11.2013.године) а поводом заврšетка Фестивала науке за 2013. годину Технолоšком факултету Универзитета у Источном Сарајеву је додјељено признање као научно-истраживачкој организацији која је дала најбољи допринос у протеклој години.

У образложењу ове одлуке  између осталог истакнуто је:

Опширније...

самсун есцорт