Информације

 

У Етно селу "Станиšићи" код Бијељине почео је заврšни семинар посвећен безбједности хране, који се реализује у оквиру пројекта прекограничне сарадње под називом "Регион безбједне хране" средствима из ИПА фондова.

Семинар је окупио 15-ак учесника, представника прехрамбене индустрије, који своје производе извозе, са подручја Привредне коморе Бијељина.Предавања  на тему производње безбједне хране воде професори са Технолоšког факултета Зворник др Радослав Грујић, мр Драганом Вујадиновићем и мр Миланом Вукићем.

Опширније...

 

У организацији Министарства науке и технологије Републике Српске 6. и 7. новембра 2013. године почео је трећи по реду Фестивал науке. Фестивал се одржава у  у Културном центру Бански двору Бањој Луци. Циљ фестивала је промоција науке и научног рада, као и младих истраживача и иноватора Републике Српске.

алт

Опширније...

 

алт

Представници Технолоšког факултета Зворник - Универзитета у Источном Сарајеву, мр Драган Вујадиновић и мр Милан Вукић  су присуствовали Генералној скупšтини пројекта ЦАПИНФООД (Импровинг тхе енаблинг енвиронмент анд публиц аwаренесс фор инноватион ин тхе Соутх-Еаст-Еуропеан фоод сецтор тхроугх транснатионал цоллаборатион).

Опширније...

 

На Технолоšком факултету у Зворнику, Универзитета у Источном Сарајеву, је у поводу 20 година од оснивања и рада одржана свечана академија. Декан проф. др Миладин Глигорић је одржао поздравни говор у коме је поздравио и захвалио се свим присутним гостима šто су својим присуством увеличали свечану академију. Међу присутнима су били: ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Митар Новаковић са сарадницима, помоћник министра просвјете и културе Радмила Пејић, помоћник министра за науку и технологију Биљана Војводић, декани и професори факултета из Републике Српске, Србије, Црне Горе и Македоније, начелници опšтина регије Бирач, представници привреде и други гости.

алт

Опширније...

 

алтПоводом обиљежавања 20 година

од оснивања и рада Технолоšког

факултета, данас је у Свечаној сали

факултета одржана презентација књиге

"Јевто Дедијер живот и дело".

 

Опширније...

самсун есцорт