Информације

 

Студенти Технолоšког факултета Зворник , са Технологијаде се вратили са титулом  најбољих у такмичењу из знања.

Осим освојеног 1. мјеста у такмичењу из знања, студенти су јоš освојили 2. мјесто у тенису, 2. мјесто у фудбалу, 2. мјесто у коšарци, 3. мјесто у šаху и 3. мјесто у одбојци.

алт

Опширније...

 

Студенти Технолошког факултета Зворник су отпутовали на Технологијаду која се ове године одржава у Чању, Црна Гора од 20. до 24.маја.

алтОсновни циљ Технологијаде је дати подстрек сарадњи и мобилности студената Технолошких факултета у региону, јачати везе међу младим технолозима у регији размјеном знања, искустава и достигнућа те поставити темеље за квалитетну сарадњу будућих стручњака са факултетима чиме се дугорочно утиче на унапређење индустријског сектора.

Опширније...

 

Сенат Универзитета  у Источном Сарајеву на сједници одржаној 16.05.2013.године донио је Одлуку да се декану проф. др Миладину Глигорићу, додјели универзитетско признање "Повеља Универзитета" за нарочите заслуге и изузетан допринос у развоју Универзитета у Источном Сарајеву.

Опширније...

 

Поводом Дана опšтине Зворник, 21.05.2013. у Дому омладине у Зворнику , проф.др Немањи Поповићу уручена је Повеља опšтине Зворник за допринос у развоју виског образовања.

Поводом Дана општине Зворник, на синоћ одржаној свечаној академији, проф. др Немањи Поповићу уручена је Повеља општине Зворник за допринос у развоју високог образовања.

Опширније...

 

Седмо такмичење за Најбољу технолошку иновацију у Републици Српској почело прошле седмице, са наградним фондом од 35.000,00 КМ, у организацији Министарства науке и технологије Републике Српске.

Сви они који желе да буду дио овогодишњег такмичења могу се пријавити путем интернет адресе www.inovacija.орг до 22.04.2013. године до 20.00 часова, а на овој адреси могу пронаћи и одговоре на питања која се тичу овог такмичења.

алт

Учесници могу да буду сви истраживачи, академско особље, студенти, радници, предузећа и тимови, односно сви они који су инветивни, посвећени, самостални у рјешавању проблема и који имају иновације спремне за понуду тржишту. Тим, који ће се пријавити на такмичење за Најбољу технолошку иновацију треба да има минимално три члана.

„Жеља нам је да учешће у такмичењу и уопште у иновативним активностима у што већој мјери узму и предузећа, јер иновативност је услов за повећање конкурентности“, рекао је министар науке и технологије Републике Српске, проф. др Јасмин Комић.

Опширније...

самсун есцорт